Cassys Design - advertising agency, Piatra Neamt, Romania

Asociatia A.C.T.I.V. ART 2005

Asociatia ACTIV Art are ca scop promovarea dezvoltarii sociale si economice a Judetului Neamt promovarea inovatiei, implementarea tehnicilor inovative si a transferului tehnologic, in perspectiva dezvoltarii potentialului uman in cadrul socio-economic European.

Totodata ACTIV Art participa alaturi de Administratia Locala, Institutiile de profil (Directia de Cultura si Culte, Inspectoratul Scolar, Directia Muncii, Agentia de Somaj) la activitati legate de cultura, arta, traditie, imagine,precum si activitati de promovare a artistilor nemteni in tara si strainatate, organizarea de expozitii de arta, simpozioane , seminarii, dezbateri publice si activitati de pledoarie in vederea influentarii modului de concepere, executie si schimbare a regulamentelor/politicii in domeniile descrise mai jos, sustinerea de proiecte culturale, educationale si comunitare.

News

Other articles

Asociatia A.C.T.I.V. ART 2005

decorative yellow pin

Who are we?

We are advertising consumers with or without our will. Promotion has always been a bond between human relationships either comercial, political or even intimate. Your new product, a branding campaign, your services, your name, your achievements - theese are your billboard on the information highway. more